bouwbegeleiding

Wie ben ik?

Mijn naam is Paul Duineveld en afgestudeerd als bouwkundige, op aanvulling van mijn bouwkundige opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd zoals restauratie/renovatie, bouwmeten, bouwfysica, et cetera. Vanaf 1998 ben ik bij een aantal aanneembedrijven werkzaam geweest. Begonnen als meewerkend uitvoerder en de laatste 10 jaar als projectleider. Ik was betrokken bij zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere markt.

Bent u dus op zoek naar een onafhankelijke en betrouwbare partner voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wilt u kwaliteit en de garantie dat uw bouwproject wordt opgeleverd conform uw wensen? Dan bent u bij De Bouwregisseur aan het goede adres.

Door de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie: uw opdracht is in veilige handen bij De Bouwregisseur. Via de website krijgt u een indruk van de werkzaamheden. Als professional denk ik graag met u mee en wil ik u graag adviseren met het uiteindelijke doel uw project conform uw wensen te realiseren, uiteraard binnen het gestelde budget. Mocht u nadien nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op. Dit kan door middel van het contactformulier op deze website of door te bellen met 06 37 38 48 92.

De Bouwregisseur: De garantie voor een prettige en goede samenwerking!

De Bouwregisseur - Paul Duineveld

De Bouwregisseur

Mollerusweg 84C

2031 BZ Haarlem

T: 06 37 38 48 92

E: paul@debouwregisseur.com

W: www.debouwregisseur.com